Loading...

Udstillingshuse i Sydjylland


TUSINDBENET 26, 7190 BILLUND 

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 26 kan vi tilbyde et meget spændende og moderne vinkelhus på 165 m2 opført i lyse mursten, sorte tagsten og arkitekttagrender i sorte zink. 

Dette er virkelige et hus der skal ses, hvor den spændende indretning med opdelt forældre- og børneafdeling bindes sammen af både køkken/alrum og stue. 

Huset er til salg og er klar til overtagelse.

Åbent Hus hver søndag kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


IDYLVÆNGET 50, 6000 KOLDING 

Meget velbeliggende udstillingshus tæt på grønne områder og få minutters kørsel fra Kolding centrum. Dalby er en af Koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 165 m2 med dobbeltcarport og overdækket terrasse. Huset er i flotte lyse mursten, med opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort zink. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum der forbinder resten af huset med stuen og forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse. Huset har solceller på taget.

Huset er solgt.

Åbent efter aftale, kontakt os venligst på tlf. 75624300 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


FREDERIKSHAVE 18, 6000 KOLDING (Åbner ultimo 2018)

Ultimo 2018 kan vi slå dørerne op til et af vores flotte og funktionelle forskudte vinkelhuse. De 158 m2 er fordelt på 3 værelser, 2 badeværelser, stort lyst køkken/alrum, stue, bryggers og soveværelse.

Udstillingshuset er beliggende i udstykning med vægt på grønne områder og respekt for det eksisterende landsbymiljø.
Frederikshave ligger kun få minutters kørsel fra Kolding centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område.

Grunden er på 736 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have. 

Huset åbner og er klar til overtagelse ultimo 2018.

FOR MERE INFO - KLIK HER


TUSINDBENET 34, 7190 BILLUND (Åbner November 2018)

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 34 bygger vi et flot og funktionelt og ikke mindst meget populært forskudt vinkelhus på 158 m2. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum med plads til hele familien og i stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelset med masser af skabsplads og badeværelse.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER