Loading...

Udstillingshuse på Sjælland


SPÆTTEVÆNGET 1, 4623 EJBY

På Spættevænget 1 kan vi til foråret tilbyde et meget populært og funktionelt vinkelhus med integreret carport, redskabsrum og overdækket terrasse. 

Huset er flot og centralt beliggende på skrånende grund, kun 10 min. kørsel fra Køge og tæt på motervejen. Her er virkelig plads til hele familien med 3 værelser, 2 badeværelser samt adskilt børne- og forældreafdeling. Husets hjerte er det store, lyse køkken/alrum med skrålofter med akustikfelter, som sikrer en optimal og behagelig akustik i det store rum. Herfra er der direkte adgang til stuen med flere forskellige lysindfald. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


NICOLINEVEJ 6, KØGE

Nicolinelunden ligger 10 min. fra det karismatiske handels- og byliv i Køge, som også byder på biograf, cafèer, restauranter og hyggelige torvedage. Udstykningen ligger tæt på havet og råder over et stykke privat badestrand med badebro. Der er tale om et virkelig attraktivt og børnevenligt område med lokale indkøbsmuligheder. 

Huset på 151 mrummer 3 børneværelser med tilhørende badeværelse og bryggers. Stort og lyst køkken/alrum med plads til hele familien. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet og har direkte udgang til terrassen. Forældreafdelingen rummer soveværelse med eget badeværelse og walk-in. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


EGERNLEDDET, STENLØSE 

Milton Huse opfører i 1. etape fire dobbelthuse på hver 125 m2 på Egernleddet i Stenløse.
Her er lyst og lækkert køkken/alrum/stue, 2 soveværelser, bryggers og toilet/bad.

En planløsning med plads til at være familie, og have luft omkring sig.

Kom og oplev dette spændende dobbelthus.

Åbent hus i nr. 120 hver søndag fra kl. 14.30-15.00 

LÆS MERE OM PROJEKTET - KLIK HER


KAMILLEHAVEN 27, HAVDRUP, SOLRØD 

Her kan vi tilbyde et lækkert vinkelhus på 151 mmed opmurede gavle. Husets planløsning har været udgangspunkt for rigtig mange børnefamiliers nye hjem. Her er hver en kvadratmeter udnyttet. I vil opleve et hus med tre børneværelser, to badeværelser, forældreafdeling og en lys og lækker vinkelstue. Fra husets køkken/alrum opnås direkte adgang til en dejlig overdækket terrasse. 

Huset er opført i Kamillehaven, som er et attraktivt og børnevenligt område med rigt sportsliv og god atmosfære.

Huset er solgt.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


 

BASTIONEN 6, 4100 RINGSTED (ÅBNER MARTS 2018)

I det nye år slår vi dørerne op til dette funktionelle vinkelhus med valmtag på 151 m2 på Bastionen 6 i Ringsted. Et hyggeligt område på den tidligere kasernegrund tæt på Ringsted By med skole, idrætsanlæg og svømmehal.

Her er tale om et hus, der virkelig giver plads til hele familien. Huset har en adskilt børne- og forældreafdeling, hvor husets køkken/alrum er bindeled mellem disse værelser. Køkken/alrummet er stort og lyst og giver plads til lektielæsning, leg og madlavning på én og samme tid.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


VALDEMARSGÅRD, LEJRE (ÅBNER 25/3 2018)

Til marts 2018 kan vi tilbyde 4 spændende og flotte dobbelthuse på hver 125 m2. 

Hvert hus indeholder entre, køkken/alrum/stue, 2 værelser, badeværelse og bryggers. Husene har en funkitonel indretning med det store lyse køkke/alrum/stue centralt beliggende i huset og med mulighed for indretning af et 3. værelse i forbindelse med stuen. 

Her er ikke gået på kompromis med materialevalget og alle rummene er lyse og indbydende. 

Husene er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


ARNE JACOBSENSVEJ 5, 4690 HASLEV (ÅBNER FORÅRET 2018)

Her kan vi tilbyde et flot og attraktivt udstillingshus på 160m2 med 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset er et flot, funktionelt og meget populært forskudt vinkelhus med sadeltag, dobbelt integreret carport og redskabsrum. Der er medfølger færdigt haveanlæg inkl. flisebelagt indkørsel og terrasse. 

Planløsningen er meget alsidig og efterspurgt og her er plads til både lektielæsning og hygge i det store centrale køkken/alrum, der ligger centralt placeret i huset. I dette rum er der skrålofter med akustikfelter for at skabe en optimal akustik og et godt indeklima. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER