Loading...

Udstillingshuse i Midt-Vestjylland


ØRSKOVBAKKEN 35, SNEJBJERG, 7400 HERNING - BYG & NYT 2018

Glæd jer til at opleve dette spændende forskudte længehus med ensidig taghældning. Huset er en del af byggeudstillingen Byg & Nyt 2018, som åbner til d. 29/3 2018.  Huset er på 177m2 og rummer 3 værelser og 2 badeværelser samt det store, lyse køkken/alrum, stue, soveværelse, bryggers og en lille entré. 

Huset ligger på en 926m2 stor grund med sydvestvendt have og overdækket terrasse, som kan forlænge de hyggelige sommeraftener. Der medfølger komplet haveanlæg og belægningssten.

Huset er til salg.

Åbent Hus hver søndag kl. 14 - 16

FOR MERE INFO - KLIK HER


KLOKKEBLOMSTEN 13, 7400 HERNING

Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange fine naturområder. I dette flotte vinkelhus på 141 m2 med valmtag, er der plads til hele familien. Husets hjerte er det store køkken/alrum med direkte udgang til overdækket terrasse. Ud over 2 børneværelser, 2 badeværelser og et soveværelse rummer huset også et praktisk bryggers og dejlig lys stue. Grunden er på 825 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have og integreret dobbeltcarport og redskabsrum.

Huset er til salg.

Åbent efter aftale - kontakt venligst Søren Klerke på tlf. 26777090 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(Brug venligst Krak som vejviser, da huset ikke findes på Google Maps)

FOR MERE INFO - KLIK HER