Loading...

Udstillingshuse i Midt-Vestjylland


KLOKKEBLOMSTEN 13, 7400 HERNING

Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange fine naturområder. I dette flotte vinkelhus på 141 m2 med valmtag, er der plads til hele familien. Husets hjerte er det store køkken/alrum med direkte udgang til overdækket terrasse. Ud over 2 børneværelser, 2 badeværelser og et soveværelse rummer huset også et praktisk bryggers og dejlig lys stue. Grunden er på 825 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have og integreret dobbeltcarport og redskabsrum.

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15

(Brug venligst Krak som vejviser, da huset ikke findes på Google Maps)

FOR MERE INFO - KLIK HER


KLOKKEBLOMSTEN 2, 7400 HERNING

Et forskudt vinkelhus på 150 m2 med integreret carport på 44 m2. Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange naturområder og et fint stisystem. Desuden byder området på et aktivt familieliv med gode sportsfaciliteter og busforbindelse til Herning centrum.  Huset rummer bl.a. 3 børneværelser, depot, 2 badeværelser samt et stort køkken/alrum med masser af lys. Opdelt forældre- og børneafdeling og stort bryggers med plads til skoletasker og tørrestativ. Grunden er på hele 863 m2 og har en dejlig sydvestvendt have. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15

(Brug venligst Krak som vejviser, da huset ikke findes på Google Maps)

FOR MERE INFO - KLIK HER


ØRSKOVBAKKEN 35, SNEJBJERG, 7400 HERNING - BYG & NYT 2018

Glæd jer til at opleve dette spændende vinkelhus med forskudt vinkel og ensidig taghældning. Huset bliver en del af byggeudstillingen Byg & Nyt 2018, som åbner til påske.  Huset er på 177m2 og rummer 3 værelser og 2 badeværelser samt det store, lyse køkken/alrum, stue, soveværelse, bryggers og en lille entré. 

Huset ligger på en 926m2 stor grund med sydvestvendt have og overdækket terrasse, som kan forlænge de hyggelige sommeraftener. Der medfølger komplet haveanlæg og belægningssten.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER