Loading...

Udstillingshuse på Fyn 


STIKLINGEN 11, 5500 MIDDELFART

Til februar 2018 åbner vi dørerne til dette moderne gårdhavehus på 161 mmed 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset har en dejlig beliggenhed i en naturskøn udstykning i Middelfart - og her er både Odense, Kolding og Vejle inden for 30 min. kørsel. Huset har en populær og funktionel planløsning med adskilt forældre- og børneafdeling. Husets hjerte, det store lyse køkken/alrum forbinder de 2 dele af huset og her er plads til hele familien. Alt i alt et spændende hus der skal opleves! 

ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 13-15

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HEDELUNDMARKEN 14, 5270 ODENSE N.

Her er tale om et vinkelhus på 166 m2, med en skønt belligenhed, tæt på både skole og indkøbsmuligheder og med kun 10 min. til Odense centrum. Huset har seperat forældreafdeling med tilhørende stort walk-in og badeværelse. Desuden rummer huset en lys stue med direkte udgang til overdækket terrasse, 3 børneværelser koncentreret  om husets køkken/alrum med plads til både madlavning og lektielæsning. 

ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 13-15

Huset er solgt.

FOR MERE INFO - KLIK HER


PLATAN ALLÉ 9, 5750 RINGE 

Platan Allè 9 ligger i en meget attraktiv udstykning i den nordlige del af Ringe med kun ca. 2 km til Ringe centrum. Tæt på både børnehave, skole og indkøbsmuligheder. Den smukke natur ligger lige uden for døren. Huset er indflytningsklart i november 2017.

Her tilbyder vi et forskudt vinkelhus på 159 m2 med 2 børneværelser med tilhørende badeværelse. Stort og lyst køkken/alrum, kontor og depotrum til opbevaring af køkkenmaskiner og konserves. Herfra er der direkte forbindelse til stuen. I forældreafdelingen er der soveværelse med masser af skabsplads og eget badeværelse. 
Grunden er på hele 1.121 mog har en skøn sydvestvendt have. Dobbelt carport med tilhørende redskabrum, hvor gulvt er støbt og isoleret.  

ÅBENT EFTER AFTALE MED MORTEN BILLE, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40114908.

LÆS MERE - KLIK HER


UTZONS ALLÉ 21, 5240 ODENSE NØ. (ÅBNER MARTS 2018)

Her tilbydes et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel i en meget spændende ny udstykning. Her er det farvel til de snorlige parcelhuskvarterer og her findes ingen traditionelle firkantede grunde. Her er masser af friareal og kort afstand til dejlig natur og samtidig kun 20 min. til Odense C. 

Huset er 150 m2 og har desuden 40 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Grunden er på 899 m2 med en dejlig sydvestvendt have. 

LÆS MERE - KLIK HER