Loading...

Går I med boligdrømme?
Byg nyt med Milton Huse

Vi ved, at bygge nyt hus er meget mere end bare mursten. Det er drømme, overvejelser, økonomi og ønsket om et hjem. Med Milton Huse på kontrakten styrer vi jer sikkert igennem hele byggeprocessen lige fra den første streg på tegnebrættet, til huset og grunden står rengjort og klar, og I kan sætte nøglen i døren til jeres nye hjem.

Din samarbejdspartner når du skal bygge nyt hus

Overvejer I at bygge nyt hus, anbefaler vi altid, at I besøger vores 200 m2 showroom i Horsens. Her kan I blive inspireret, og I har mulighed for at se og mærke de materialer, I kan vælge mellem, så I får et personligt Milton Hus. Vores rådgivere åbner døren for jer og står klar til at guide og fortælle jer om materialerne og specifikationerne.

Er du stadig i tvivl, om vi skal bygge dit nye hus? Så har vi her har fem gode grunde til, hvorfor I skal bygge nyt hus med Milton på byggeskiltet.

5 Gode grunde til Milton Huse skal bygge dit nye hus

Vælger I at bygge nyt hus med Milton Huse på kontrakten, får I ikke bare et typehus – I får:

Et arkitekttegnet hus
Vi har arkitekter ansat, som sidder klar til at tilpasse huset, efter dine ønsker. I får de sten, vinduer eller den størrelse på huset som passer perfekt til jeres behov. De sidste fire år har vi givet nøglerne til familier, der er flyttet ind i rengjorte huse med tilhørende grund. Men vigtigst så har vi givet familierne meget mere end et Milton Hus, vi har givet dem deres eget hjem.

Kvalitet til tiden
Hver måned overrækker vi nøglen til tilfredse kunder, der alle får kvalitet til tiden. For når vi går i gang med at bygge handler det ikke om, hvad dag det er, eller hvad klokken er, men om vi er færdige med dagens opgaver. Vi styrer vores processer strengt, så I altid overtager jeres hus til tiden.

En fair pris
At være nybygger behøves ikke at rime på dyrt. Det kan måske være svært at forestille sig at kvalitet og fair pris kan hænge sammen. Men det kan det hos Milton Huse. Vi laver specialdesignede typehus ud fra jeres ønsker til en fair pris. Hos os har alle råd til et nyt hus, også selv om det er første gang.

Nøglerne til et miljørigtigt hus
En af de helt store fordele ved at bygge et nyt hus er, at isoleringen er i top, så I kan holde en varm vinter uden at jeres varmeregning stiger til himmels.

Et rengjort og indflytningsklart hus
Når vi bygger gør vi det ordentligt. Det betyder, at vi hele tiden holder jeres grund ren og pæn. På den måde er det også meget nemmere, for jer at følge med i udviklingen og se jeres hus blive til virkelighed. Så når huset står færdigt, skal det kun rengøres, fordi vi holder orden undervejs.