Loading...

Huse til salg i Sydjylland


IDYLVÆNGET 50, 6000 KOLDING

Meget velbeliggende udstillingshus tæt på grønne områder og få minutters kørsel fra Kolding centrum. Dalby er en af Koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 165 m2 med dobbeltcarport og overdækket terrasse. Huset er i flotte lyse mursten, med opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort zink. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum der forbinder resten af huset med stuen og forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse. Huset har solceller på taget.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


EJSBØLHØJ 13, 6100 HADERSLEV

Her tilbydes et vinkelhus på 150 m2 med dobbeltcarport midt i pragtful natur tæt på både skov og Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj ligger i den vestlige del af Haderslev med nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehave og gågaden lige i nærheden. Huset er  med opmurede gavle uden udhæng der giver huset et flot og moderne udtryk.

Grunden er på hele 939 m2 og har en dejlig stor sydvest vendt have. 

Huset er klar til overtagelse

Åbent hus hver søndag fra kl. 13-14

FOR MERE INFO - KLIK HER


FJØLNERS TOFT 8, 6100 HADERSLEV

161 m2 gårdhavehus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum til salg.

Udstillingshuset er beliggende i det naturskønne Erlev Bjerge. Denne udstykning er beliggende i et smukt kuperet landskab. Fjølners Toft ligger kun få minutters kørsel til Haderslev centrum, men i roligt og utroligt naturskønt område. Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 15-16

FOR MERE INFO - KLIK HER


TUSINDBENET 24, 7190 BILLUND

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 24 kan vi tilbyde et meget populært forskudt vinkelhus på 170 m2 med 3 værelser og 2 badeværelser. I midten af huset ligger det store, lyse køkken/alrum, hvor der med skrålofter med aktustikfelter er taget højde for et godt indeklima, til hele familiens aktiviteter, i det store centrale rum.

Huset har en dejlig overdækket terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen og en tilhørende stor grund på 862 m2

Huset er til salg og klar til overtagelse forår 2018. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


TUSINDBENET 26, 7190 BILLUND

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 26 kan vi tilbyde et meget spændende og moderne vinkelhus på 165 m2 opført i lyse mursten, sorte tagsten og arkitekttagrender i sorte zink. 

Dette er virkelige et hus der skal ses, hvor den spændende indretning med opdelt forældre- og børneafdeling bindes sammen af både køkken/alrum og stue. 

Huset er til salg og er klar til overtagelse marts 2018. 

FOR MERE INFO - KLIK HER