Loading...

Huse til salg i Sydjylland


IDYLVÆNGET 50, 6000 KOLDING

Meget velbeliggende udstillingshus tæt på grønne områder og få minutters kørsel fra Kolding centrum. Dalby er en af Koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 165 m2 med dobbeltcarport og overdækket terrasse. Huset er i flotte lyse mursten, med opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort zink. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum der forbinder resten af huset med stuen og forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse. Huset har solceller på taget.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


TUSINDBENET 26, 7190 BILLUND

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 26 kan vi tilbyde et meget spændende og moderne vinkelhus på 165 m2 opført i lyse mursten, sorte tagsten og arkitekttagrender i sorte zink. 

Dette er virkelige et hus der skal ses, hvor den spændende indretning med opdelt forældre- og børneafdeling bindes sammen af både køkken/alrum og stue. 

Huset er til salg og er klar til overtagelse. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


EJSBØLHØJ 13, 6100 HADERSLEV

Her tilbydes et vinkelhus på 150 m2 med dobbeltcarport midt i pragtful natur tæt på både skov og Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj ligger i den vestlige del af Haderslev med nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehave og gågaden lige i nærheden. Huset er  med opmurede gavle uden udhæng der giver huset et flot og moderne udtryk.

Grunden er på hele 939 m2 og har en dejlig stor sydvest vendt have. 

Huset er klar til overtagelse

Huset er lukket søndag d. 20/5 (Åbner igen søndag d. 27/5 kl. 14 - 16)

FOR MERE INFO - KLIK HER