Loading...

Huse til salg på Sjælland


 

NICOLINEVEJ 6, KØGE

Nicolinelunden ligger 10 min. fra det karismatiske handels- og byliv i Køge, som også byder på biograf, cafèer, restauranter og hyggelige torvedage. Udstykningen ligger tæt på havet og råder over et stykke privat badestrand med badebro. Der er tale om et virkelig attraktivt og børnevenligt område med lokale indkøbsmuligheder. 

Huset på 151 mrummer 3 børneværelser med tilhørende badeværese og bryggers. Stort lyst køkken/alrum med plads til hele familien. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet og har direkte udgang til terrassen. Forældreafdelingen rummer soveværelse med eget badeværelse og walk-in.  

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER


EGERNLEDDET, STENLØSE - DOBBELTHUSE FÆRDIGE

Milton Huse tilbyder her fire dobbelthuse på hver 125 m2 på Egernleddet i Stenløse.
Her er lyst og lækkert køkken/alrum/stue, 2 soveværelser, bryggers og toilet/bad.

En planløsning med plads til at være familie, og have luft omkring sig.

Kom og oplev et af disse spændende dobbelthuse, vi står klar til at hjælpe jer videre med jeres husdrømme hver søndag! 

Åbent hus i nr. 120 hver søndag kl. 14.30 - 15 

LÆS MERE OM PROJEKTET - KLIK HER


SPÆTTEVÆNGET 1, 4623 EJBY

På Spættevænget 1 kan vi til foråret tilbyde et meget populært og funktionelt vinkelhus med integreret carport, redskabsrum og overdækket terrasse. 

Huset er flot og centralt beliggende på skrånende grund, kun 10 min. kørsel fra Køge og tæt på motervejen. Her er virkelig plads til hele familien med 3 værelser, 2 badeværelser samt adskilt børne- og forældreafdeling. Husets hjerte er det store, lyse køkken/alrum med skrålofter med akustikfelter, som sikrer en optimal og behagelig akustik i det store rum. Herfra er der direkte adgang til stuen med flere forskellige lysindfald. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER


HOLMEHØJEN 45, ROSKILDE 

Holmehøjen er en attraktiv udstykning med en beliggenhed kun 15 minutter nord for Roskilde. Området er børnevenligt og ligger tæt på indkøbsmuligheder i Gundsømagle. Holmehøjen 45 er et flot vinkelhus på 164 m2 med valmtag beklædt med sorte betontagsten. 

Huset rummer 3 børneværelser, badeværelse, entrè/bryggers og et stort køkken/alrum med plads til både leg og madlavning på èn og samme tid og har direkte udgang til terrassen. Stuen ligger i direkte forbindelse med køkken/alrummet og sikrer, med de store vinduerpartier, en masse lys til rummet. Her er ikke gået på kompromis med materialevalget. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


BASTIONEN 6, 4100 RINGSTED (ÅBNER FEBRUAR 2018)

I det nye år slår vi dørerne op til dette funktionelle vinkelhus med valmtag på 151 m2 på Bastionen 6 i Ringsted. Et hyggeligt område på den tidligere kasernegrund tæt på Ringsted By med skole, idrætsanlæg og svømmehal.

Her er tale om et hus, der virkelig giver plads til hele familien. Huset har en adskilt børne- og forældreafdeling, hvor husets køkken/alrum er bindeled mellem disse værelser. Køkken/alrummet er stort og lyst og giver plads til lektielæsning, leg og madlavning på én og samme tid.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


ARNE JACOBSENSVEJ 5, 4690 HASLEV (ÅBNER FORÅRET 2018)

Her kan vi tilbyde et flot og attraktivt udstillingshus på 160m2 med 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset er et flot, funktionelt og meget populært forskudt vinkelhus med sadeltag, dobbelt integreret carport og redskabsrum. Der er medfølger færdigt haveanlæg inkl. flisebelagt indkørsel og terrasse. 

Planløsningen er meget alsidig og efterspurgt og her er plads til både lektielæsning og hygge i det store centrale køkken/alrum, der ligger centralt placeret i huset. I dette rum er der skrålofter med akustikfelter for at skabe en optimal akustik og et godt indeklima. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


VALDEMARSGÅRD, LEJRE (ÅBNER 25/3 2018)

Til marts 2018 kan vi tilbyde 4 spændende og flotte dobbelthuse på hver 125 m2. 

Hvert hus indeholder entre, køkken/alrum/stue, 2 værelser, badeværelse og bryggers. Husene har en funkitonel indretning med det store lyse køkke/alrum/stue centralt beliggende i huset og med mulighed for indretning af et 3. værelse i forbindelse med stuen. 

Her er ikke gået på kompromis med materialevalget og alle rummene er lyse og indbydende. 

Husene er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER