Loading...

Huse til salg i Østjylland


21 EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE I SKØDSTRUP - INDFLYTNINGSKLARE

Overvejer I at flytte i noget større lidt uden for byen, hvor I er tæt på naturen og samtidig har gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvor der er plads til børneleg, løb i skoven eller en stille stund ude i den fri natur?

Så kontakt Milton Huse allerede i dag og hør mere om jeres muligheder ved køb af et af disse fine rækkehuse med et materialevalg af høj kaliber. Jo før I slår til, jo større indflydelse vil I have på husets indvendige materialer, herunder eksempelvis køkken, bad og skabe.

Rækkehusene er på 128-135,5 kvm, og ligger på Møllesvinget i Skødstrup, kun 20 minutter fra Århus C. Kig forbi Åbent Hus hver søndag og oplev disse lækre rækkehuse.

Priser fra 2.895.000,-

Åbent hus i nr. 29 hver søndag kl. 13 - 15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJERTEGRÆSBAKKEN 2, 8930 RANDERS NØ.

Vi har åbnet dørerne til et attraktivt vinkelhus i Dronningborg i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 165m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, godt bryggers og husets store lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik og de store gulv-til-loft vinduespartier sikrer en masse lys i det store centrale rum. Via den hyggelige stue er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse og walk-in samt eget badeværelse.

Åbent hus hver søndag kl. 14-16.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJERTEGRÆSBAKKEN 4, 8930 RANDERS NØ.

Huset på Hjertegræsbakken 4 er et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel som ligger i Dronningborg i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum med udgang til den sydvendte terasse. Herfra er der adgang til den hyggelige opholdsstue med adgang til forældreafdelingen med soveværelse og eget badeværelse. I den anden ende af huset ligger entréen med adgang til bryggers, 2 værelser og tilhørende badeværelse samt indgang fra carporten.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJERTEGRÆSBAKKEN 6, 8930 RANDERS NØ.

Til efteråret kommer dette flotte længehus med 3 værelser og 2 badeværelser til salg i Dronningborg i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset er med opmuret gavl og lille udhæng, der giver beskyttelse men samtidig bibeholder det lette udtryk.

Husets placeirng på grunden giver nogle dejlige lyse rum og vi har derfor valgt at føre køkken/alrum og stue ud i ét - kun opdelt af en murstensvæg matchende de udvendige mursten. Fra carporten er der adgang til husets entré/fordelingsgang med adgang til bryggers, 3 værelser samt badeveælse.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


HJORTS ALLÉ 18, VIRRING, 8660 SKANDERBORG 

På Hjorts Allé 18 kan vi tilbyde et attraktivt hus med en dejlig beliggenhed i Virring ved Skanderborg. Her tilbydes et forskudt vinkelhus i en ny udstykning i Virring ved Skanderborg. Her er ganske kort afstand til motovejen og kun 20 min. kørsel til Aarhus centrum. Huset ligger i et børnevenligt område tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. 

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 159 m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stort brygger med plads til både vasketøj, skoletasker og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der masseraf skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet.

Åbent efter aftale aftale med Søren Keller, tlf. 26799043 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FOR MERE INFO - KLIK HER


BILLES HAVE 20, 8700 HORSENS

Denne udstykning ligger i den vestlige del af Horsens, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, golfbane og Bygholm sø med pragtfuld natur. Maks 10 minutters kørsels til motorvejstilkørslen Horsens Vest.

Her kan vi tilbyde et flot vinkelhus med afvalmede gavle. Grunden er på hele 951 m2 og har en skøn sydvestvendt have. Integreret dobbeltcarport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Husets 170 m2 rummer et bryggers med indgang til børneafdelingen med 3 børneværelser og tilhørende badeværelse. I køkken/alrummet er der god plads til både lektielæsning og hygge på èn og samme tid. Herfra er der adgang til praktisk depotrum og til den store stue. I forældreafdelingen er der et stort soveværelse med eget badeværelse og walk-in. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen. 

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


BROMMEVEJ 10, 8781 STENDERUP (ÅBNER MARTS 2018)

Til påske åbner vi dørerne til dette meget spændende udstillingshus på Brommevej 10 i Stenderup ved Horsens. Huset, som er en del af byggeudstillingen Horsens Bygger, er meget velbeliggende i en højtbeliggende udstykning tæt på både skoler, institutioner, indkøb og naturskønne områder. 

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus med ensidig taghældning, udført i flotte lyse mursten og med arkitekttagrender i sort zink.  

Den tilhørende grund er på hele 1086 m2 med en dejlig stor sydvestvendt have, hvor der er rigeligt plads til dejlige terrassearealer og leg og aktiviteter samtidig med at solen kan nydes dagen lang.  

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


FRUERING SKOVMARK 3, 8660 SKANDERBORG (ÅBNER MARTS 2018)

Som en del af byggeudstillingen Byg & Bo slår vi til påske dørene op til dette meget spændende udstillingshus i Fruering.

Udstillingshuset er et flot og funktionelt forskudt længehus uden udhæng og med opmurede gavle. I dette fascinerende hus, som byder på en spændende indretning, er der ikke gået på kompromis med krav til hverken materialer eller inventar.  Der er flere flotte detaljer såsom en indbygget biopejs og i flere rum er der lagt store klinker på 60x120 cm. for et eksklusivt udtryk.

Den tilhørende store grund er på 1102 m² med en dejlig stor sydvestvendt have og en lækker overdækket terrasse på 11 m², som kan forlænge de hyggelige sommeraftner. Husets forskudte plan giver også mulighed for at indrette flere hyggelige terrassearealer, hvor solen kan nydes i læ for vinden.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


MØDDEBRO PARVEJ 193, 8355 SOLBJERG (ÅBNER MARTS 2018)

Her tilbyder Milton Huse et super flot og funktionelt vinkelhus uden udhæng i flotte lyse mursten fra Egernsund Tegl. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort zink. 

Huset har en meget spændende plantegning som er perfekt til familien, der ønsker store rum til fælles samvær og aktiviteter og stadig gerne vil have muligheden for at gå hver til sit i henholdsvis en forældre- og børneafdeling. Børnene kan desuden samles i det fine multirum, hvorfra der er adgang til de 3 værelser. 

Grunden er på 905 m2 med en dejlig sydvestvendt have, inkl. en lækker overdækket terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


JENS MISSERS VEJ, 7130 JUELSMINDE

Huset er beliggende på Jens Missers Vej på det meget attraktive Bjørnsknude i Juelsminde mellem Horsens og Vejle og med kun 3 min til Sydstranden. Huset på 154 m2 har en spændende tidsløs arkitektur, der tilpasser sig de mange andre klassiske huse på Bjørnsknude. 

Huset er udformet med hvide bygningskroppe, 2 vinkler og et 400 kulbrændt tegltag. Husets hjerte er det dejlige lyse og rummelige køkken/alrum med flotte loftsløsninger og dobbelt lysindfald samt udgang til terrasse.

Huset har en integreret dobbelt carport med redskabsrum og 2 dejlige terrasser og opleves ind- og udvendigt i et med naturen og havets brusen fra stranden.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 

BYGGEGRUNDE

Hvis i selv ønsker at bygge, har vi yderligere 3 grunde til salg i dette yderst attraktive område tæt på vandet. Her kan i sætte jeres eget præg på indretningen og materialevalget samt tilpasse huset til netop jeres behov og ønsker.

FOR MERE INFO - KLIK HER