Loading...

Huse til salg i Nordjylland


GOLFVÆNGET 1, FREDERIKSHAVN - INDFLYTNINGSKLART

Golfvvænget 1 i Frederikshavn et af vores flotte udstillingshuse og har en beliggende i naturskønt område tæt på både skoler, dagligvarebutikker og i umiddelbar nærhed af mange fritidsaktiviteter.

Få minutters gang til Golfparken Frederikshavn, lystbådehavnen Rønnerhavn med palmestrand og tæt på Frederikshavn centrum med hyggelige gågader, og stort udvalg af butikker og restauranter.

Rummeligt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familiens aktiviteter. Grunden er på 741 m2 hvor der er anlagt en sydvendtvendt terrasse. 

Pris kr. 2.695.000,- incl. haveanlæg og belægning.

Huset er klar til overtagelse - så der er mulighed for at holde jul i jeres nye hjem!

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


SNEHØJVEJ 1, 9500 HOBRO

Meget velbeliggende udstillingshus i den nordvestlige del af Hobro til familien, som ønsker at være tæt på alt; motorvej, offentlig transport, indkøb og sportsaktiviteter. Der er gode stisystemer til skole og midtby samt kort afstand til naturskønne områder.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 150 m2 med forskudt vinkel uden udhæng og i flotte mørkebrune mursten fra Egernsund Tegl. Huset har en meget lækker sydvestvendt terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset har 3 værelser og 2 badeværelser og husets hjerte er det store lyse køkken/alrum, hvor der desuden er udgang til den dejlige terrasse.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

Huset er klar til overtagelse.

Pris: kr. 2.795.000

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


VRANGDRUPPARKEN 16, 9700 BRØNDERSLEV 

Dette udstillingshus er opført i et spændende område i den nordlige del af Brønderslev. Her er en skøn natur, gode stisystemer til skole og midtby samt nem adgang til motorvejen.

Det smarte og funktionelle vinkelhus på 164 m2 er med opmurede gavle uden udhæng og med arkitekttagrender i zink. Der er brugt mørke mursten, sorte tagsten og vinduerne er 3-lags træ/alu i mørkegrå udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har 3 værelser og 2 badeværelser og opdelt forældre- og børneafdeling som bindes sammen af det store store lyse køkken/alrum med udgang til terrassen.

Huset er opført på en stor grund på hele 1170 m2 med en dejlig lys sydvestvendt have og en skøn overdækket terrasse på 12 m2 som kan forlænge de hyggelige aftener.

Huset er klar til overtagelse d. 1/2 2018.

Pris: kr. 3.195.000

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


SKELBAKKEN 96, 9320 HJALLERUP (Åbner November 2018)

Her opføres et flot udstillingshus med plads til hele familien. Huset åbner og står klar til overtagelse november 2018.

Huset er beliggende i nyere udstykning i Hjallerup, i et attraktivt og børnevenligt område tæt på indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Her er nem adgang til motorvej og kun ca. 20 min til Aalborg centrum.

Husets hjerte er et stort og lyst køkken/ alrum med direkte adgang til stor lys stue. Her er alt i alt tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.

Huset ligger på en dejlig stor grund på 1149 m2 med plads til både hygge og leg.

Huset er klar til overtagelse d. Nov. 2018.

FOR MERE INFO - KLIK HER